Skip links

Fastighets API

Granna Àr ett öppet fastighetssystem som tillhandahÄller ett eget öppet API. PÄ sÄ sÀtt kan ni som kund bestÀmma vilka system som ska integreras ihop med fastighetssystemet.

Granna REST API

Vi tror pÄ en öppen struktur och integreringsmöjligheter mellan olika system, dÀrför har vi skapat ett öppet API som gör det möjligt för alla vÄra kunder att integrera med andra system som dom anvÀnder.

Vad Àr dÄ ett REST API?

RESTful API Àr ett grÀnssnitt som tvÄ datorsystem anvÀnder för att utbyta information sÀkert över internet. De flesta affÀrsapplikationer mÄste kommunicera med andra interna och tredjepartsapplikationer för att utföra olika uppgifter. Till exempel, för att generera mÄnatliga lönebesked mÄste ditt interna kontosystem dela data med din kunds banksystem för att automatisera fakturering och kommunicera med en intern tidrapportapplikation. RESTful API:er stöder detta informationsutbyte eftersom de följer sÀkra, pÄlitliga och effektiva kommunikationsstandarder för programvara.

Vill du integrera med vÄrt REST API?

För att fÄ tillgÄng till vÄrt API sÄ behöver du fÄ en API-nyckel och den fÄr du genom att kontakta oss. Utöver det sÄ fÄr du Àven tillgÄng till vÄr API-dokumentation som guidar dig igenom alla möjligheter med API:et.

Kom igÄng med API

Fyll i formulÀret nedan för att fÄ mer information om vÄrt API sÄ att ni enkelt kan komma igÄng. Har ni ingen API-nyckel sÄ meddela det i formulÀret.

  Koppla ihop med andra system

  Integrationer

  Har du fortfarande funderingar? BlÀddra i dokumentationen eller skapa ett Àrende.

  Redo att köra igÄng?

  Ladda ner appen via lÀnkarna nedan

  UmeĂ„Ă–rnsköldsvikSkellefteĂ„LuleĂ„SundsvallStockholmGöteborg